Honden Uitlaat Service -
 

Over de HusZ
 

 
Mijn naam is Daphne ter Beek en ik ben geboren op 2 februari 1985. Van kinds af aan ben ik al gek op dieren. Ik groeide op met Astrid, de Duitse Herder van mijn oma. 
 
Voor mij was het al heel snel duidelijk dat ik met dieren wilde werken, het liefste wilde ik dierenarts worden. Helaas heb ik die droom niet waar kunnen maken, ik koos voor een baan op kantoor en een Rechten studie. Maar na drie jaar op een gerechtsdeurwaarderskantoor te hebben gewerkt besloot ik om in 2009 mijn hart te volgen! 

Iedere dag buiten zijn, wandelen en spelen met veel harige vriendjes en vriendinnetjes... Zoe's Uitlaatservice verzorgde individuele wandelingen, maar na een paar maanden te hebben meegelopen met een uitlaatservice voor groepen nam ik in februari 2010 Hondenuitlaat Zaanstreek over. 

Ongeveer anderhalf jaar lang liep ik met grote groepen honden los in mooie gebieden. Helaas werd het steeds onveiliger om met zulke grote groepen honden los te lopen, waardoor ik al snel de behoefte kreeg naar een veilige uitlaat/opvang plek voor de honden.

Naast de uitlaatservice ontstond ook het idee om dagopvang en vakantieopvang aan te bieden. Na lang onderhandelen kon ik in augustus 2011 het hondenopvang terrein in het Twiske overnemen van Honden Opvang Woeffie. Na een fikse opknapbeurt van het terrein en de naams verandering begon ik Honden Uitlaat & Opvang Service Hus Zaanstreek Twiske.

Al snel groeide het klantenbestand, maar dat was in mijn eentje niet te behappen natuurlijk. Inmiddels is Hus zo hard gegroeid dat er behoefte was aan meer ruimte, diensten en personeel. Sinds september 2014 zijn we begonnen met de verbouwing. 

In mijn eentje had ik dit natuurlijk allemaal niet voor elkaar kunnen krijgen, daarom stel ik u graag met trots voor aan het Hus Zaanstreek Twiske team:


Samantha Tonbreeker, januari 2013

Samantha is afgestudeerd als dierenartsassistente en heeft ons eerst een aantal maanden als vrijwilligster geholpen, daarna als parttime medewerkster en inmiddels is zij fulltime in dienst. 


Janel Horbach, april 2013 

Janel is onze vaste vrijwilligster. Al sinds april 2013 helpt Janel ons een paar uur per week met de verzorging en het uitlaten van de honden. Janel weet daardoor precies wat er allemaal moet gebeuren. Ook heeft Janel verschillende workshops gevolgd over hondengedrag en verzorging.

Mirjam van den Berg, februari 2015 

Mirjam al vanaf kinds af aan met honden in de weer. Jarenlang gewerkt in het Amsterdams Dierenasiel en na 7 jaar als zelfstandige, hondenuitlaatservice Anubis aan de slag te zijn geweest tijd voor wat meer rust. Mirjam werkt nu vier dagen per week op de bus bij Hus en helpt bij het uitlaten en de opvang van honden.Esther Smit, mei 2015 

Esther heb ik leren kennen als stagiaire van Mirjam, ze volgde de opleiding Dierverzorging.  en na de overname kwam Esther ook bij Hus Zaanstreek Twiske stage lopen. Esther werkt fulltime en neemt naast de groepsuitlaat ook de individuele uitlaat op zich. Nicole, juli 2014 

Nicole is zo een stagiaire die blijft terugkomen. Stage, vakantiewerk, stage, vakantiewerk. Ze is gek op de hondjes en kent ze ook allemaal. Als het goed is rond ze in juli 2017 haar opleiding Dierverzorging af.

Laurien Scheepstra, januari 2017 

Met ingang van januari is Laurien ons team komen versterken, ze is  Kynologisch Instructeur en heeft hiervoor gewerkt in het Amsterdams Dierenasiel. Laurien is van maandag t/m donderdag werkzaam op de crèche.
 

Selva Kromkamp, juli 2017 

Onze nieuwste aanwinst Selva begint per 1 juli, ze heeft de opleiding Dierverzorging afgerond en heeft al jaren de ambitie om met honden te werken. De hond van Selva haar moeder Luna, gaat al ruim 7 jaar met ons mee, zodoende is Selva enorm enthousiast geworden om voor Hus Zaanstreek te komen werken.


Stagiaires

Sinds 2011 zijn we een erkend leerbedrijf en lopen er dus regelmatig stagiaires met ons mee van Praktijk en Groen onderwijs. 

 
                                                    

 
 
 

 
 
 
 


 
Tel no.: 06-34734674
 
Email:.   hus-zaanstreek@outlook.com / info@hus-zaanstreek.nl
 
Kamer van Koophandel.: 37158897