HUS Zaanstreek - Hus Zaanstreek Twiske
Honden Uitlaat Service -
 

Over Hondenuitlaatservice en Hondenopvang Hus Zaanstreek
 

 
Mijn naam is Daphne ter Beek en ik ben geboren op 2 februari 1985. Van kinds af aan ben ik al gek op dieren. Ik groeide op met Astrid, de Duitse Herder van mijn oma.
 
Voor mij was het al heel snel duidelijk dat ik met dieren wilde werken, het liefste wilde ik dierenarts worden. Helaas heb ik die droom niet waar kunnen maken, ik koos voor een baan op kantoor en een Rechten studie. Maar na drie jaar op een gerechtsdeurwaarderskantoor te hebben gewerkt besloot ik om in 2009 mijn hart te volgen! 

Iedere dag buiten zijn, wandelen en spelen met veel harige vriendjes en vriendinnetjes... Zoe's Uitlaatservice verzorgde individuele wandelingen, maar na een paar maanden te hebben meegelopen met een uitlaatservice voor groepen nam ik in februari 2010 Hondenuitlaat Zaanstreek over. 
Ongeveer anderhalf jaar lang liep ik met grote groepen honden los in mooie gebieden. Helaas werd het steeds onveiliger om met zulke grote groepen honden los te lopen, waardoor ik al snel de behoefte kreeg naar een veilige omheinde omgeving voor de honden.

Naast de uitlaatservice ontstond ook het idee om dagopvang en vakantieopvang aan te bieden. Na lang onderhandelen kon ik in augustus 2011 het hondenopvang terrein in het Twiske overnemen van Honden Opvang Woeffie. Na een fikse opknapbeurt van het terrein en de naams verandering begon ik Honden Uitlaat & Opvang Service Hus Zaanstreek Twiske.

Al snel groeide het klantenbestand, maar dat was in mijn eentje niet te behappen natuurlijk, daarom stel ik u graag voor aan het Hus Zaanstreek Twiske team:


Samantha Tonbreeker 

Hallo, Ik ben Samantha Tonbreeker, 27 jaar. Ik woon samen met mijn vriend in Zaandam. Sinds de zomer van 2014 loop ik al rond bij Hus Zaanstreek. Ik ben begonnen als vrijwilliger. Nu open en sluit ik dagelijks de creche (afwisselend). Het werk op de creche is geweldig. Spelende honden, knuffelen met honden, in allerlei weersomstandigheden. Vooral de pups zijn natuurlijk geweldig. Thuis heb ik geen honden. Wel heb ik twee agapornissen (dwergpapegaaien) en een konijn. Andere hobby's van mij zijn volleyballen en kaarten maken of gewoon lekker creatief bezig zijn. 
Tot ziens op de creche! 


Janel Horbach, april 2013 

Janel is onze vaste vrijwilligster. Al sinds april 2013 helpt Janel ons een paar uur per week met de verzorging en het uitlaten van de honden. Janel weet daardoor precies wat er allemaal moet gebeuren. Ook heeft Janel verschillende workshops gevolgd over hondengedrag en verzorging.


Esther Smit, mei 2015 

Laurien Scheepstra, januari 2017 

Selva Kromkamp, juli 2017 

Cihad Mast, mei 2017

Yoeri Rog, juni 2018 

Melissa Kemper, juli 2018

Tamara Drenth, september 2018


Stagiaires

Sinds 2011 zijn we een erkend leerbedrijf en lopen er dus regelmatig stagiaires met ons mee van verschillende opleidingen. Daarnaast hebben we een aantal leer-werk plekken en vrijwilligers functies op de hondencreche van Hus Zaanstreek Twiske die worden vervuld met maatschappelijke doeleinden.
 
                                                    

 
 
 

 
 
 
 


 
Tel no.: 06-34734674
 
Email:.   hus-zaanstreek@outlook.com 
 
Kamer van Koophandel.: 37158897