HUS Zaanstreek - Kennismaking & Voorwaarden
Honden Uitlaat Service -
 

Kennismaking & Voorwaarden
 
Kennismaking
 
Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u het aanmeldingsformulier invullen. U dient dit formulier volledig en naar waarheid in te vullen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Het kennismakingsgesprek voor de opvang en groepsuitlaat vindt plaats bij ons op de crèche. We vinden het belangrijk dat uw hond zich op zijn gemak voelt bij ons en dat onze andere hus hondjes zich ook op hun gemak voelen bij uw hond. Wanneer u een goed gevoel heeft na het gesprek en wij op basis van de kennismaking uw hond denken te kunnen plaatsen, kan de overeenkomst worden gesloten. 
 
De overeenkomst tot dienstverlening bestaat onder meer uit het aanmeldingsformulier, een kennismakingsgesprek en inschrijving in het administratie systeem DoggyDoggy. Middels de Algemene voorwaarden en de op deze website overige gestelde voorwaarden is er vastgelegd wat uw en onze rechten en plichten zijn. 

Aanvragen, wijzigen en annuleren

Wanneer de kennismaking naar uw tevredenheid is verlopen krijgt u via de email een activatie email ten behoeve van uw eigen Doggy Doggy account. Met dit account kunt u online diensten aanvragen en wijzigen. Indien u verzekerd wilt zijn van een vaste plek voor uw hond, kunt u per maand en zelfs per half jaar of jaar vooruit inboeken. Wijzigen of annuleren met behoud van tegoed kan mits dit minimaal 24 uur, lees voor 17.00 uur een dag voor de dag van reservering is gedaan. 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tel nr.: 06-34734674
 
Email:.   hus-zaanstreek@outlook.com 
 
Kamer van Koophandel.: 37158897