Mijn Blog
Honden Uitlaat Service -
RSS

Recente posts

De hus-bus rijdt weer!!
In afwachting van de garage...
Zondag de dertiende....
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

De hus-bus rijdt weer!!

Gisteren om 17.00 uur kreeg ik het verlossende telefoontje van de garage! Ik kon mijn bus komen ophalen!! :-) Langzaam verscheen de eerste glimlach van die dag op mijn gezicht... Pff wat een opluchting! Vandaag kon ik dus gewoon weer lekker aan de slag. En nog heerlijk weer ook, echt een top dag :)

In afwachting van de garage...

Vanochtend na 10 minuten startte de bus gelukkig alsnog, dus meteen naar de garage gereden. In eerste instantie wist de garage niet wat er stuk was, inmiddels zijn ze erachter... Nu wacht ik met smart op het telefoontje dat ik hem mag komen ophalen.
 

Zondag de dertiende....

Vanochtend vroeg uit bed, want samen met Mirjam, Naomi en onze hondjes naar Zaltbommel voor een workshop Soft Touch! Helemaal wakker en om 07.00 uur klaar om te vertrekken. We zouden met mijn bus gaan, want daar kunnen we met zijn allen in.... Maar helaas, mijn bus start weer eens niet :(Van de winter al een zwaardere accu, wat nu weer?!? Het hogedruk regelventiel en/of de pomp is stuk. Ja hoor, heb ik weer. Inmiddels ken ik alle ANWB monteurs en zij mij. Maar goed morgenochtend eerst maar naar de garage.