Zondag de dertiende....
Honden Uitlaat Service -
RSS

Recente posts

De hus-bus rijdt weer!!
In afwachting van de garage...
Zondag de dertiende....
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Zondag de dertiende....

Vanochtend vroeg uit bed, want samen met Mirjam, Naomi en onze hondjes naar Zaltbommel voor een workshop Soft Touch! Helemaal wakker en om 07.00 uur klaar om te vertrekken. We zouden met mijn bus gaan, want daar kunnen we met zijn allen in.... Maar helaas, mijn bus start weer eens niet :( Van de winter al een zwaardere accu, wat nu weer?!? Het hogedruk regelventiel en/of de pomp is stuk. Ja hoor, heb ik weer. Inmiddels ken ik alle ANWB monteurs en zij mij. Maar goed morgenochtend eerst maar naar de garage.... Gelukkig kan Mirjam hier en daar bijspringen. Thanks a lot!
 
Uiteindelijk maar met twee auto's naar Zaltbommel. De workshop was erg leuk en leerzaam. We hebben verschillende technieken geleerd over hoe je een hond kan masseren. Onze honden reageerden er goed op, dus nu komen de uitlaat hondjes aan de beurt :)
 
 
Reageren op een reactie


luxe horloges on vrijdag 13 juli 2018 07:38
Ik denk dat dit de beste replica moet zijn die ik ooit heb gekocht. Ik deel deze website met mijn vrienden, ze zijn erg blij, de prijs is zo goedkoop en ik kan zo'n goed horloge kopen.
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment